Düzenleme Kurulu
Prof. Dr. FÜGEN ÖZKAYA
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Prof. Dr. SANİYE GÜL GÜNEŞ
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ
Doç. Dr. ŞABAN KARGİGLİOĞLU
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Doç. Dr. ERCAN KARAÇAR
SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
Doç. Dr. ADEM ADEMOĞLU
GAZİANTEP İSLAM BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Dr. Öğr. Üyesi SERKAN ÇALIŞKAN
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Dr. Öğr. Üyesi ELİF ZEYNEP ÖZER
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ