Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri Eğitimi

Düzenleme Kurulu

Düzenleme Kurulu

Prof. Dr. FÜGEN ÖZKAYA

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

 

Prof. Dr. SANİYE GÜL GÜNEŞ

KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ


Doç. Dr. ŞABAN KARGİGLİOĞLU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

 

Doç. Dr.  ERCAN KARAÇAR

SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ


Doç. Dr. ADEM ADEMOĞLU

GAZİANTEP İSLAM BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ


Dr. Öğr. Üyesi SERKAN ÇALIŞKAN

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

 

Dr. Öğr. Üyesi ELİF ZEYNEP ÖZER

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ