Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri Eğitimi

Bilim Kurulu

Bilim Kurulu

Prof. Dr. FÜGEN ÖZKAYA

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

 

Prof. Dr. SANİYE GÜL GÜNEŞ

KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ

 

Dr. Öğr. Üyesi BEGÜM İLBAY VATAN 

 KAHRAMANMARAŞ İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK, MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ